TRANSFORMATIE VOOR MANNEN

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

We gaan collectief door een enorme verschuiving in ons bewustzijn en het vraagt moed om je hieraan over te geven.

Het tijdperk van overheersende mannenenergie (presteren, macht en controle) is ten einde. De wereld transformeert naar eenheid en samenwerking en dat vraagt om een balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke.

Dat vraagt van ons mannen om weer terug te gaan naar het voelen, het verbinden met ons hart, onze wijsheid, onze waarheid, onze essentie, terug naar onze natuur.

Vooruitgang door coaching en hypnotherapie

VOOR DE BEWUSTE MAN

Voor de bewuste man die weer in contact wil komen met zijn essentie, zijn natuur, die zijn hart wil volgen i.p.v. zijn hoofd. Voor de man die:
  • patronen wil doorbreken
  • depressie / burn-out wil transformeren
  • in contact wil komen met zijn gevoel en hart
  • zijn kwetsbare kant wil ontdekken
  • de volgende stap in zijn bewustzijn wil zetten

Echte verandering vindt namelijk plaats van binnen naar buiten. Het vraagt moed om jouw diepste stukken aan te gaan, om kwetsbaar te zijn, je hart te openen en je te durven verbinden.

WORKSHOPS EN COACHING

Transformatie coaching

Authentiek jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Transformatie begint wanneer je begint te leven vanuit je hart en in je eigen kracht begint te gaan staan, transformatie begint wanneer je denkwijze verandert van een brein gebaseerd bewustzijn naar een hart gecentreerd bewustzijn, transformatie begint wanneer je het ego transformeert en harmoniseert en meer gaat afstemmen op de ware “IK”.

Transformatie workshop

Transformatie begint wanneer je begint te leven vanuit je hart en in je eigen kracht begint te gaan staan, transformatie begint wanneer je denkwijze verandert van een brein gebaseerd bewustzijn naar een hart gecentreerd bewustzijn.

Wil jij weer in contact komen met je gevoel? Wil je je potentie als mens aanspreken?

Meld je dan aan voor de 1-daagse workshop.

OMRING JE MET GELIJKGESTEMDEN

We gaan voorbij onze angsten en boosheid.  We leren onze schaduw kant op te sporen en het te helen.  We weken ons los van oude patronen zodat we ons eigen authentieke pad kunnen volgen. 

De focus ligt daarbij op het aarden van de energie waardoor we diepere blokkades kunnen transformeren.  Hierdoor kom je meer in contact  met je lichaam. Je gaat meer voelen, je intuïtie wordt versterkt en je ontwikkelt meer (zelf) bewustzijn. Meer bewustzijn betekent meer keuze vrijheid.

TRANSFORMATIE REIS

De transformatie reis gaat over verbinden en delen: het besef dat elke andere man een broeder is met veelal dezelfde vragen, gevoelens en uitdagingen als jij. Gevoelens en vragen die we lang niet hebben durven toelaten. Waardoor we van onze ware aard vervreemd zijn. 

Het is mijn verlangen om  een veilige plek te bieden waar mannen hun kwetsbare stukken kunnen delen en hun wonden kunnen helen en transformeren.  De reis van het hoofd naar het hart, naar wijsheid, waarheid en vrijheid. 

WANNEER JE KLAAR BENT OM TE TRANSFORMEREN

Het vraagt moed om jouw diepste stukken aan te gaan, om kwetsbaar te zijn, je hart te openen en je te durven verbinden. Echte verandering vindt plaats van binnen naar buiten.

Ik bied een veilige  plek waar we onze wonden kunnen helen en onderbewuste patronen kunnen transformeren. Ik begeleid je in hoe jij in jouw unieke ‘meesterschap’ kunt stappen.

De afgelopen 6 jaar heb ik mij verdiept in vele verschillende bewustzijn methodieken en ben ik zelf door diepgaande transformaties gegaan. De basis van mijn werk is gebaseerd op verschillende bewustzijn technieken welke ik over de jaren eigen gemaakt heb.