– WAT ANDEREN ZEGGEN –

-Jan Pieter-

Rogier bezocht met onze zoon van 11 jaar die niet meer alleen durfde te slapen. Na 3 sessies is het slapen geen enkel punt meer, zoonlief slaapt zonder angst en stress weer alleen op zijn kamer. Enorme omslag, zelfvertrouwen is gegroeid. Zoon gaat graag heen, komt er heel relaxed vandaan.

-Jacqueline-

Na 8 jaar slapeloze nachten was Rogier Schipper mijn laatste hoop. Tot mijn afspraak was het 9 van de 10 nachten slecht slapen. Na 3 sessies was het andersom. Ik ben rustiger in mijn hoofd. Val veel sneller in slaap en als het een x niet lukt maak ik mij er niet zo druk meer om. Ik had het jaren eerder moeten doen.

-Edwin-

Na 35 jaar van het roken af met hulp van en onder deskundige leiding van Rogier! Had ik jaren eerder moeten doen en trots dat het nu op mijn pad is gekomen.

-Anneke-

Met de vraag: hoe krijg ik gevoel en verstand bij elkaar en/ of in balans, kwam ik bij Rogier. Tijdens het intake gesprek, wat voelde als een open en gelijkwaardig gesprek werd al snel duidelijk dat er een lading van boosheid in mij was wat zorgde voor de belemmering tussen gevoel en verstand. Na het “opruimen” van deze boosheid was het eigenlijk simpel om in de juiste balans te komen en zo bleek, te blijven. Wat een heerlijkheid , bevrijding en positieve effecten. Belemmerende (onderbewuste) overtuigingen na 2 sessies volledig weggevaagd. In de juiste balans tussen gevoel en verstand kan ik nu werkelijk voelen wat ik in mijn hoofd bedenk en wil denken en het lijkt als vanzelf te gaan. Ik kan (weer) op mijn gevoel vertrouwen, dit opmerken en het er laten zijn. Met ondersteuning van Rogier heb ik mijn eigen identiteit hervonden en dat maakt het leven voor mij veel mooier! Het maakt dat ik in het volle bewustzijn een positieve bijdrage kan en mag leveren aan en in het grotere geheel. Zo mooi en bijzonder hierin te ontdekken dat ik van uit mijn onderbewuste op de website van Rogier kwam en ook direct wist/voelde: Hier vind ik de ondersteuning welke ik nu nodig heb. Veel dank Rogier! Je doet prachtig werk!

-Gerda-

Bijzonder hoe het onderbewuste brein werkt. Wat valt daar veel te ontdekken! Rogier heeft mij op een respectvolle manier en op basis van vertrouwen meegenomen naar die plek. Vanuit daar heb ik inzicht en handvaten dmv tips en oefeningen gekregen die altijd inzetbaar zijn en waar ik direct al de vruchten van kon plukken. Hij heeft mijn bewustzijn verder ‘open’ gezet daar waar het blokkeerde zodat ik op eigen ‘draagkracht’ weer verder kan.
Ik heb Rogier als warm en integer ervaren.

-Tineke-

Geweldig, als stoeve roker (bijna pakje per dag) dankzij hypnose van de ene op andere dag kunnen stoppen. Amper ontwenningsverschijnselen, wel meer gaan sporten om niet aan te komen.
Al met al zeer tevreden, bedankt Rogier

-Raymonde-

Heel tevreden met mijn ervaring bij Rogier Schipper. Hij is zeer deskundig in zijn vakgebied. Dankzij Rogier heb ik veel dingen los kunnen laten waardoor eetbuien weg zijn.

-Sandra-

Anderhalve maand geleden de stoppen met roken behandeling gehad bij Rogier, nog steeds gestopt dus het resultaat en de effectiviteit spreekt voor zich! Totaal geen “ontwenningsverschijnselen” of moeite gehad om te stoppen met roken na toch meer dan 10 jaar vast gerookt te hebben. Voel me energieker en zó blij dat ik dit gedaan heb! De investering van de behandeling heb ik al terugverdiend met het stoppen! Rogier is een aardige man bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde, dus mocht je nog twijfelen… zeker doen!

-Andrea-

Rogier heeft me ontzettend goed geholpen.
Ik had oa best wel veel last van angsten / blokkades, voor de nieuwe dingen m’n leven.
Week na de eerste sessie ben ik gaan parachutespringen .
Iets wat ik daarvoor nooit gedaan zou hebben!!

-Daniela-

Hypnotherapie is het antwoord als je op zoek bent naar een makkelijke maar effectieve manier om te stoppen met roken.
Na slechts een sessie ga je als Niet-Roker naar huis en hebt totaal geen last van al de vervelende ontwenningsverschijnselen.

Rogier is een goede luisteraar en begeleidt met helderheid en zonder te oordelen door dit proces van mind-reset.
Door middel van zijn rustige en motiverend aanpak voelt het meteen vertrouwd en help Rogier je terug in je kracht te vinden. Zeker een aanrader!

-Rianne-

Nu 3 maanden gestopt met roken! Dankzij Rogier zijn behandeling ben ik direct gestopt en is de drang naar een sigaret compleet verdwenen. Hij heeft goed aangevoeld in het stoppen met roken ‘avontuur’ wat ik nodig had om te kunnen stoppen en mij hierin ook begeleid.

-Laura-

De gesprekken met Rogier waren zeer waardevol. Hij heeft mij geholpen belangrijke persoonlijke doelen te behalen. In 5 maanden tijd heb ik een hoop bereikt en ben ik veel gelukkiger. Rogier laat je een andere manier van denken zien en geeft je tips en oefeningen mee die je kunt meenemen in het dagelijks leven.

-Elina-

Dankbaar!
Dat ik Rogier heb weten te vinden op Google.
Na 3 hypnotherapie sessies ben ik weer helemaal terug van weggeweest.
Omdat ik zo enthousiast was over het effect hiervan, besloten om te stoppen met roken dmv hypnotherapie.
Inmiddels de feestdagen en een vakantie achter de rug en ik ben er nog steeds van af zonder ontwenningsverschijnselen!
Een aanrader!

-Jordi-

Nog nooit visueel zo sterk bij de kern van mijn angst gekomen. Door Rogier Schipper ervaar ik meer rust en begrip voor mijn eigen gedachten.

-Ronald-

Mede door Rogier ben ik afgelopen augustus weer helemaal gestopt met roken!!

Als rationalist geloof ik heel erg in eigen kracht en iets minder in ‘zweverige’ oplossingen. Ik heb toch een hypnose bij Rogier ondergaan en het blijkt helemaal niet ‘zweverig’ te zijn!! Door de rustige, krachtige en motiverende interactie heeft hij me helemaal in mijn eigen wilskracht gezet zodat ik de ware redenen om te stoppen met roken ook echt inzie I.p.v. er alleen aan denk (een mind-reset)). Dit doet hij eigenlijk al voor de feitelijke hypnose. En tijdens de hypnose zelf zorgt zijn contact (stem en woorden) ervoor dat het diep resoneert in je mind en je echt diep weet te raken (ik ben geen emotionele man maar deze keer moest ik wel een traan laten haha).
Hoe hij het doet geen idee maar toen ik na een uur naar buiten liep was ik een niet-roker en dit wil ik voor mijn zoontje en gezin ook altijd blijven!!

Als je er klaar voor bent zou ik iedereen adviseren eens een hypnose te proberen, het heeft mij het laatste duwtje gegeven om van dat vergif af te komen! Soms heb je dat duwtje nodig…

-Margriet-

Rogier heeft mij heel erg geholpen om dingen te verwerken en blokkades weg te krijgen. Een fantastische manier om verdieping te maken in je leven!

-Rianne-

“If you change the way you look at things, the things you look at change”
Top investering in jezelf!
De ervaring is veel beter dan mijn uitleg
PS: al maanden van het roken af, belangrijkste: geen behoefte meer aan roken.

-Rebecca-

Rogier heeft mij erg goed geholpen. Hij stemt af op jou als persoon en weet je bewust te maken van jouw eigen kracht. Door de fijngevoeligheid van Rogier weet hij exact de juiste vragen te stellen. Ik ben mij daardoor bewust geworden van dingen die ik had weggestopt. Ik voel mij weer meer mijzelf en zit meer in mijn kracht. Ik heb mede daardoor andere keuzes gemaakt, waardoor ik nu meer levensvreugde ervaar.