Mannencirkel Leeuwarden

CONNECTING MAN TO THEIR HEART

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

We gaan collectief door een enorme verschuiving in ons bewustzijn en het vraagt moed om je hieraan over te geven.

Het tijdperk van overheersende mannenenergie (presteren, macht en controle) is ten einde. De wereld transformeert naar eenheid en samenwerking en dat vraagt om een balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke.

Dat vraagt van ons mannen om weer terug te gaan naar het voelen, het verbinden met ons hart, onze wijsheid, onze waarheid, onze essentie, terug naar onze natuur.

Vooruitgang door coaching en hypnotherapie

MANNEN CIRKEL

De Mannen Cirkel gaat over verbinden en delen: het besef dat elke andere man een broeder is met veelal dezelfde vragen, gevoelens en uitdagingen als jij. Gevoelens en vragen die we lang niet hebben durven toelaten. Waardoor we van onze ware aard vervreemd zijn. 

Het is mijn verlangen om  in Leeuwarden een veilige plek te bieden waar mannen hun kwetsbare stukken kunnen delen en hun wonden kunnen helen en transformeren.  De reis van het hoofd naar het hart, naar wijsheid, waarheid en vrijheid. 

OMRING JE MET GELIJKGESTEMDEN

Thuiskomen als man doe je bij andere mannen. Door andere mannen te ontmoeten, in eerlijkheid, vanuit respect en in broederlijkheid.

Op deze avonden kan je je verhaal doen, grenzen verkennen, ‘bijtanken’ opnieuw in contact komen met jouw vitaliteit, passie en jouw missie. 

We gaan voorbij onze angsten en boosheid.  We leren onze schaduw kant op te sporen en het te helen.  We weken ons los van oude patronen zodat we ons eigen authentieke pad kunnen volgen. 

 Hierdoor kom je meer in contact  met je lichaam. Je gaat meer voelen, je intuïtie wordt versterkt en je ontwikkelt meer (zelf) bewustzijn. Meer bewustzijn betekent meer keuze vrijheid.

VOOR DE BEWUSTE MAN

Voor de bewuste man die weer in contact wil komen met zijn essentie, zijn natuur, die zijn hart wil volgen i.p.v. zijn hoofd. Voor de man die:
  • patronen wil doorbreken
  • depressie / burn-out wil transformeren
  • in contact wil komen met zijn gevoel en hart
  • zijn kwetsbare kant wil ontdekken
  • de volgende stap in zijn bewustzijn wil zetten

Echte verandering vindt namelijk plaats van binnen naar buiten. Het vraagt moed om jouw diepste stukken aan te gaan, om kwetsbaar te zijn, je hart te openen en je te durven verbinden.

WAAR EN WANNEER

OPEN CIRKEL

Wil jij je verbinden met gelijkgestemden? Wil jij weer in contact komen met je gevoel? Wil je je potentie als mens aanspreken?

Tijdens deze avonden gaan we met een kleine groep van maximaal 7 mannen verbinden. Iedere cirkel starten we met een korte meditatie om even te zakken in het moment. Vervolgens delen we kort hoe we erbij zitten, wat er in je leeft, wat je raakt, waar je tegen aanloopt en waar je verlangens liggen.

Dit alles gebeurt in een veilige setting waar alle gevoelens en emoties welkom zijn.

Praktische informatie:

Woensdag:  1 mei/ 22 mei / 26 juni *Verschillende data dat je kan kennismaken met wat een mannencirkel voor jou kan betekenen.

19:00 uur tot max 22:00 uur

Locatie: Leeuwarden

Max 7 man

Kosten: vrije donatie

WANNEER JE KLAAR BENT OM TE TRANSFORMEREN

Het vraagt moed om kwetsbaar te zijn, je hart te openen en je te durven verbinden. Echte verandering vindt plaats van binnen naar buiten.

Ik bied in Leeuwarden een veilige plek waar we onze wonden kunnen helen en onderbewuste patronen kunnen transformeren. Dit zorgt voor diepe verbinding met jeZelf en met de ander

Over de jaren heen heb ik mij verdiept in vele verschillende bewustzijn methodieken en ben ik zelf door diepgaande transformaties gegaan. De basis van mijn werk is gebaseerd op verschillende bewustzijn technieken welke ik over de jaren doorleeft en eigen gemaakt heb. Als man weet ik hoe helend het is om kwetsbaar te kunnen zijn bij gelijk gestemden.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo. Kan ik je ergens mee helpen? Stel me gerust al je vragen.